Nagellak "GUMBIES Yellow" van Look-To-Go

Nagellak "GUMBIES Yellow" van Look-To-Go

€ 12,50 *
Inhoud: 0.012 Liter (€ 1.041,67 * / 1 Liter)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

  • G_NP-52
  • Inhaltsstoffe

    ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, CI 11680, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CI 77891, STEARALKONIUM BENTONITE, STEARALKONIUM BENTONITE, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, PHOSPHORIC ACID

De gele nagellak "GUMBIES Yellow". Gele kleurlak met fascinerende dekking en glans! De hoge...meer

De gele nagellak "GUMBIES Yellow".

Gele kleurlak met fascinerende dekking en glans! De hoge dekking, absolute kleurbriljantie en lange houdbaarheid weerspiegelen de hoge kwaliteit van de nagellak. Zoals bij alle Look to go nagellakken zorgt het speciaal ontwikkelde 3D-borsteltje voor een eenvoudige en streeploze applicatie tot aan de nagelrand. Samen met de gelachtige textuur van de nagellakken zorgt het borsteltje voor een optimaal resultaat. Alle Look to go nagellakken worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Mönchengladbach. De nagellakken zijn dus niet alleen Made in Germany, maar ook 13-vrij en veganistisch door de bewust gekozen formule.

Aanbrengtips

1. voorbereiding:

Reinig de nagels met een acetonvrije nagellakremover. Vette verzorgingsresten en oude nagellakresten worden zo verwijderd en de nagellak vindt een betere hechting. Tip: Breng de "Look to go Ridge Filler" gelijkmatig aan op de nagels om oneffenheden te egaliseren en een ideale basis voor de nagellak te creëren.

2e toepassing van de nagellak:

Begin met het aanbrengen van de kleur in het midden van de nagelplaat met een beetje afstand tot de nagelrand. duw het penseel voorzichtig naar de nagelrand toe en trek het vervolgens naar voren tot voorbij de nageltip. breng de nagellak op dezelfde manier aan op de zijkanten. kleine nagellakfoutjes kunnen worden bijgewerkt met een nagellakcorrectiepen. tip: het is belangrijk om snel te werken - hoe langzamer de nagellak wordt aangebracht, hoe ongelijkmatiger het resultaat zal zijn.

3. afwerking:

De "Look to go Top Coat" intensiveert de kleur van de nagellak, verzegelt deze en geeft de nagels een bijzondere glans. Smeer ook de nageltips in met de top coat en laat de nagellak goed drogen.

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.