Bedrijfsgegevens

GUMBIES Duitsland
3000watt GmbH
Böttcherstr. 7
33609 Bielefeld - Duitsland

Vertegenwoordigd door:

3000watt GmbH, vertegenwoordigd door de directeur Stefan Pöpper.

Contact:

Telefoon: +49 521 329 332 99
Fax: +49 521 329 333 01
E-mail: info@gumbies.nl

Inschrijving in het register:

Inschrijving in het handelsregister.
Rechtbank van het register: Rechtbank van Bielefeld
Registratienummer: HRB 41780

Belasting over de toegevoegde waarde:

Identificatienummer omzetbelasting volgens §27 a Umsatzsteuergesetz:
DE284436692

Geschillenbeslechting:

De bevoegde arbitragecommissie voor consumentenzaken is: Algemene Raad voor consumentengeschillen van het Centrum voor Arbitrage e.V., Straßburger Str. 8, 77694 Kehl, Telefoon: +49 7851 79579 40, Fax: +49 7851 79579 41, Internet: www.verbraucher-schlichter.de, E-mail: mail@verbraucher-schlichter.de.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in bovenstaand impressum.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG) verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Wanneer wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van verlinken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Indien wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de sitebeheerders op deze pagina's gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer wij kennis nemen van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.