GUMBIES teenband set - Slingbacks Picnic met beroemde rode nagellak

GUMBIES teenband set - Slingbacks Picnic met beroemde rode nagellak

€ 49,95 *
Inhoud: 1 Stück

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_005_2608-36-N
  • Inhaltsstoffe

    ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CI 15850, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, PHOSPHORIC ACID

GUMBIES Slingbacks Picnic met bijpassende nagellak set Bent u klaar voor zomerse dagen in de...meer

GUMBIES Slingbacks Picnic met bijpassende nagellak set

Bent u klaar voor zomerse dagen in de tuin, in het park of op het strand? Dan mogen uw nieuwe GUMBIES Slingbacks Picnic met de bijpassende nagellak van Look To Go niet ontbreken! Exclusief bij ons heeft u de mogelijkheid om beide samen in een praktische set aan te schaffen. Kies de maat van uw slingbacks - overigens de perfecte symbiose van klassieke teenscheiders en ondersteunende zomersandalen - en ontvang ze samen met de nagellak "Famous Red", die perfect past bij de kleur van uw GUMBIES!

Picnic Slingbacks in een set met nagellak

Met GUMBIES en Look To Go hebben twee merken elkaar gevonden die dezelfde waarden en gedachten delen - vooral wat betreft de gebruikte materialen. Terwijl Look To Go zijn nagellakken produceert volgens de 13-free methode - d.w.z. vrij van twijfelachtige, chemische en dierlijke ingrediënten - hechten wij bij GUMBIES veel belang aan het gebruik van uitsluitend gerecyclede en/of hernieuwbare materialen voor onze modellen. Afgezien daarvan zijn de Picnic Slingbacks en de nagellak Famous Red natuurlijk een perfecte match, vooral visueel.