Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

GUMBIES - over ons en ons unieke verhaal

Eenmaal rond de wereld ... en dan in je schoenenkast!

Ons verhaal begint letterlijk aan de andere kant van de wereld, namelijk in Australië. Het land van adembenemende kustlandschappen, prachtige stranden en kangoeroes. Hier begint het verhaal van het merk GUMBIES, dat ook het zeer persoonlijke succesverhaal is van Michel Maurer, die op 16-jarige leeftijd naar Australië emigreerde en daar zijn dorst naar avontuur ontdekte. Gedreven door zijn passie voor creativiteit en onafhankelijkheid besloot hij iets voor zichzelf te creëren. Om een product te creëren dat overeenkwam met zijn levenshouding: eenvoudig maar buitengewoon, de belichaming van een liefde voor vrijheid en gemaakt met respect voor de natuur. Hij wilde zijn eigen persoonlijke bijdrage leveren aan duurzaamheid en tegelijkertijd unieke ontwerpen maken die zich onderscheiden van de massa. Zo ontstond de kleine revolutie van teenscheiders en sandalen ...

Laten we naar Duitsland verhuizen, of om precies te zijn: naar Bielefeld, meer dan 14.000 kilometer verderop. Hier inspireren de GUMBIES al jaren een gestaag groeiende fanschare. Stefan Pöpper is er verantwoordelijk voor dat de buitengewone teenscheiders, sandalen en slippers hun weg hebben gevonden naar het land van dichters en denkers. Een volbloed ondernemer en net zo'n creatieve visionair als Michel Maurer. Uiteindelijk komt wat elkaar perfect aanvult samen en begint het merk GUMBIES aan zijn zegetocht in Duitsland en later Oostenrijk.

Vandaag de dag werkt een team van 15 gepassioneerde verkopers, verzendspecialisten, ontwerpers, marketingexperts en nog veel meer om je elke dag opnieuw te inspireren met de steeds groeiende GUMBIES-collecties.

 

De GUMBIES-filosofie

Creatieve vindingrijkheid ontmoet coole ontwerpen - dit is ongeveer hoe de kern van de merkidentiteit kan worden samengevat. Aan de ene kant zijn er de zorgvuldig geselecteerde materialen zoals rubber, jute, veganistisch leer of gerecyclede petflessen, die zorgen voor een goed gevoel bij het kopen en je persoonlijke bijdrage aan een duurzame levensstijl kunnen vertegenwoordigen. Ten tweede biedt het uitgebreide assortiment voor iedereen het juiste model. Of het nu gaat om klassieke teenslippers, elegante slingbacks, gezellige slippers, trendy trekkingsandalen, comfortabele slippers en nog veel meer ... of ze nu tijdloos en effen, kleurrijk en fel of met een uniek patroon zijn ... er zijn GUMBIES voor elke behoefte, elke gelegenheid en elke stijl.

Maar dat niet alleen! Uiteindelijk zijn er twee aspecten die elk paar GUMBIES uniek maken: De karakteristieke zool van gerecyclede autobanden, die zowel een stevig als stabiel zoolprofiel vormen en je GUMBIES als origineel identificeren, en het buitengewone draagcomfort, dat zorgt voor maximaal comfort. Waar je avonturen en je voeten je ook brengen - al is het helemaal in Australië!