GUMBIES Teenafscheiders - PURPLE HIBISCUS

GUMBIES Teenafscheiders - PURPLE HIBISCUS

€ 34,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2204-36
Extra comfortabele katoenen teenband Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen...meer
  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Robuust zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Purple Hibiscus - Het statussymbool van de zomer

Zon, strand, gebruinde huid en mooie voeten. Ondenkbaar zonder je GUMBIES Purple Hibiscus in deze combinatie! Wanneer je op het strand al aan het verbranden bent en je liters zonnebrandcrème over je huid giet, heb je het heerlijk aangename gevoel van je GUMBIES Purple Hibiscus aan je voeten! Ze hebben het koele en ademende voetbed van slijtvast canvas katoen.

Je stapt uit het heerlijk verfrissende water en bent meteen in je supercomfortabele GUMBIES Purple Hibiscus gegleden. Ook de kinderen vermaken zich in het ondiepe water. Kunstig staan hun GUMBIES-paren boven de waterlijn. Ze blijven echter niet lang in zee, want ze spelen liever in het zand met hun GUMBIES Purple Hibiscus. De GUMBIES Purple Hibiscus zijn het nieuwe statussymbool van de zomer ̶ kleurrijk, comfortabel, uniek! Met het paarse voetbed en de gebogen bloemversieringen in roze ben je onmiskenbaar. Je 'zweeft' letterlijk over het strand.

GUMBIES - alleen echt met de palmboom in de naam!

Zoals alle GUMBIES slippers zijn de GUMBIES Purple Hibiscus perfect in vorm en kleur en kunnen overal gedragen worden. Vrijheid voor je voeten; ze zullen je er dankbaar voor zijn! De katoenen teenband is bijzonder comfortabel om te dragen en je zit altijd veilig in het speciaal ergonomisch gevormde voetbed. GUMBIES Purple Hibiscus zijn verkrijgbaar voor vrouwen in de maten 36 tot 42 en voor kinderen in de kindermaten 28 tot 35.

'Je sporen in het zand...' zijn nu de kenmerkende afdrukken van je GUMBIES Purple Hibiscus! Het robuuste kenmerkende zoolprofiel geeft je optimale grip op vrijwel alle ondergronden! Daarvoor zorgt het met jute versmolten gerecyclede rubber.

Op alle paden ̶ GUMBIES! Op alle gelegenheden - GUMBIES! Ze begeleiden u overal. En weer terug. Als uw voeten zich veilig voelen, voelt u zich ook veilig. GUMBIES Purple Hibiscus. Dat is uw pad!

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.