GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN

End Of Line
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN
GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN

GUMBIES Teenafscheiders - ROPEN

€ 27,90 * € 34,95 * (20,17% bespaard)
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2207-36
Extra comfortabele katoenen teenband Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen...meer
  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Stevig zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Rope - Voor jacht, boot en strand

Met de GUMBIES Rope gaat u met uw zeilboot de wal op! Ze lopen zo comfortabel dat u de zee niet meer op wilt. De GUMBIES Rope geven u het gevoel van een frisse wind om uw voeten. In de haven, op de kade, op het strand bent u veilig met uw GUMBIES Rope.

Met de witte en zachte katoenen bandjes en het comfortabele marineblauwe voetbed van duurzaam canvas katoen zeil je over het strand. Dat is wat je voeten willen en nu krijgen dankzij je strandsandalen!

Vrijheid en avontuur opnieuw gedefinieerd

Uw prachtige GUMBIES Rope hebben een ergonomisch gevormd voetbed, wat betekent dat het voetbed zich aanpast aan uw voeten. De zool is gemaakt van een speciale mix van gerecycled rubber dat is versmolten met jute. De vele kleine symmetrisch geplaatste vierkante noppen geven u de beste grip op vrijwel alle ondergronden. De hippe GUMBIES Rope voor zeilers zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 42.

GUMBIES teenslippers hebben een bijzondere duurzaamheid, vallen op door hun vorm, kleuren en materialen. Door hun lichte gewicht kunt u ze overal mee naartoe nemen. Het model GUMBIES Rope weerspiegelt de huidige levensstijl. Veel comfort, zelfs voor kleine voeten.

En eigenlijk maakt het geen verschil of u uw GUMBIES Rope draagt aan het roer van uw 150 meter lange jacht in Monte Carlo of in een rubberbootje over het Steinhuder Meer peddelt. Met de GUMBIES ziet u er gewoon overal perfect uit! Bovendien zijn ze comfortabel. Vrijheid en avontuur opnieuw gedefinieerd met een paar GUMBIES.

Of je nu op vakantie bent of in je lunchpauze, trakteer je voeten op frisheid en ontspanning! Ze moeten ook even op adem komen! Haal adem voor een nieuw avontuur!

De gebogen letters 'Gumbies' in het voetbed staan voor een ontketend gevoel. Je draagt teenslippers vrijer dan ooit tevoren. Jij bent de kapitein van je voeten. Bepaal je koers!

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.