Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

Set GUMBIES Vintage Slingbacks met bijpassende nagellak

Laat de wereld zien dat je weet wat zomer is met je nieuwe GUMBIES Vintage Slingbacks en bijpassende nagellak van Look To Go. Je bent zo trendy als wat en klaar om te gaan. Onze uitzonderlijke Vintage Slingbacks combineren het praktische van populaire teenslippers met de elegantie en steun van een zomersandaal - en dat is nog niet alles! Het Vintage model heeft een zomers design met een stijlvol patroon en verfrissende kleuren. De perfecte aanvulling: de oranje nagellak van Look To Go! En exclusief bij ons kun je beide samen krijgen in een praktische set!

Slingbacks met nagellak in een set

Onze vintage slingbacks zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook bijzonder comfortabel. De gemakkelijk te dragen slingback biedt optimale ondersteuning voor uw enkel en voet, net als de antislipzool van gerecyclede autobanden. Combineer het trendy model met klassieke mogelijkheden met de hoogwaardige oranje nagellak van Look To Go. Vrij van twijfelachtige ingrediënten zoals parabenen of formaldehyde en volledig veganistisch, ziet de nagellak er niet alleen perfect uit voor uw duurzame en bewuste levensstijl.

Nagellack "Orange" van Look-To-Go
Bunter Nagellack über alles. Der Lack "Orange" von Look-To-Go ist jetzt bei GUMBIES im Shop. Worauf wartet ihr noch?
€ 12,50*
GUMBIES teen separator Slingbacks - VINTAGE
GUMBIES Vintage slingbacks in helder turquoise. De zomerslippers met de zachte band. Bestel nu online.
€ 39,95*
Santa Cruz Surf Enkelband - brown
Fußkettchen Santa Cruz: Exotisch, stilvoll und perfekt für sonnige Tage! Entdecke unsere Kollektion von Fußkettchen mit einem Hauch von tropischem Flair für deinen lässigen Strand-Look!
€ 6,95*
Nagellack "Top Coat" van Look-To-Go
Der Nagellack "Top Coat" von Look-To-Go intensiviert die Farben als Klarlack und trägt zu glänzenden Nägeln bei. Jetzt bei GUMBIES.
€ 12,50*