Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Zool versmolten met jute van gerecycled rubber (autobanden)
  • Robuust zoolprofiel en perfecte grip, zelfs op een natte ondergrond
  • Koel en ademend voetbed van katoen-polyestermix met GUMBIES-logo in reliëf
  • Ergonomisch gevormd voetbed met tweelaags EVA-inzetstuk
  • Extra comfortabele band van synthetisch leer, katoen en neopreen

GUMBIES Cairns teenscheiders - Een combinatie als een zonsondergang

Onze nieuwe GUMBIES Cairns teenslippers weten hoe ze moeten inspireren! Dat komt niet alleen door comfortabele materialen en de bewezen GUMBIES kwaliteit, maar ook door frisse kleurencombinaties die zin geven in de zomer, plezier en zorgeloze uren. Dit model in de kleuren bruin en oranje is een eerbetoon aan prachtige zonsondergangen en is het perfecte bewijs dat effectieve contrasten en pure harmonie elkaar niet hoeven uit te sluiten.

GUMBIES teenslippers Cairns - De stijlvolle zomerslipper voor iedereen

Onze GUMBIES Cairns zijn de teenslippers voor iedereen die niet echt van teenslippers houdt. Dankzij de nieuwe materiaalcombinatie van veganistisch leer, neopreen en gerecycled katoen zijn ze supercomfortabel, schuren ze niet en zijn ze perfect om je door lange zomerdagen te begeleiden. De zool is natuurlijk - zoals je die van GUMBIES kent - nog steeds gemaakt van rubber afkomstig van gerecyclede autobanden. Duurzaam, stijlvol en comfortabel - teenslippers worden gewoon niet beter dan dit.

Santa Cruz Surf Enkelband - brown
Fußkettchen Santa Cruz: Exotisch, stilvoll und perfekt für sonnige Tage! Entdecke unsere Kollektion von Fußkettchen mit einem Hauch von tropischem Flair für deinen lässigen Strand-Look!
€ 6,95*
GUMBIES Teenafscheiders Cairns - NAVY
Zool versmolten met jute van gerecycled rubber (autobanden) Robuuste zool en perfecte grip, zelfs op natte ondergrond Koel en ademend voetbed van katoen-polyestermix met GUMBIES-logo in reliëf Ergonomisch gevormd voetbed met tweelaags EVA-inzetstuk Extra comfortabele band van synthetisch leer, katoen en neopreen GUMBIES Cairns Navy - de comfortabele unisex teenscheider Onze GUMBIES Cairns bieden u alle bekende voordelen van onze veelzijdige teenscheiders - met daarbovenop nog een beetje meer comfort! De reden hiervoor is het speciaal door ons ontwikkelde veganistische PU-leer, dat samen met hoogwaardig katoen en polyester voor de teenband wordt gebruikt. Voor een optimale pasvorm zonder schuren of rood worden van de huid. En over pasvorm gesproken: natuurlijk heeft ook dit model onze beproefde rubberen zool van gerecyclede autobanden. Visueel overtuigt ons Navy-model met tijdloze elegantie, waarbij het klassieke GUMBIES-logo in reliëf natuurlijk niet mag ontbreken! Comfortslippers van GUMBIES - model Navy voor dames en heren Verkrijgbaar in de maten 36 tot 48, zal onze Cairns Navy zowel vrouwen als mannen bekoren die op zoek zijn naar de perfecte teenslippers. De sobere kleurencombinatie van zwart en antraciet wordt aangevuld met subtiele blikvangers in wit en donkerblauw. Kortom: eenvoudig genoeg om bij elke outfit te passen, maar toch met dat zekere iets!
€ 39,95*
Nagellack "Orange" van Look-To-Go
Bunter Nagellack über alles. Der Lack "Orange" von Look-To-Go ist jetzt bei GUMBIES im Shop. Worauf wartet ihr noch?
€ 12,50*
Nagellack "Clear White" van Look-To-Go
"Clear White" heißt der helle aber trotzdem deckende Nagellack von Look-To-Go. Jetzt im Shop von GUMBIES besorgen.
€ 12,50*