Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Robuust zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Purple Hibiscus Kids - Kleurrijke schoenen voor kinderen

Zelfs toen al, vanaf de kleuterschool - en nooit eindigend - gaven we om wat mama droeg. Zelfs toen al wilden we echte stijliconen zijn en de wereld veroveren met glamour en charme. Terwijl de jongens zandkastelen bouwden, hoger, sneller en verder, bouwden wij torens van kleurrijke truien, blouses en broeken in onze kleerkast. Tegen de tijd dat we in de zevende klas zaten, moesten we vaak een grotere kleerkast kopen - of gewoon dingen uitzoeken. Brengt dat geen herinneringen terug? Als je kleine dochter al precies weet met welke mode must-haves ze morgen indruk wil maken op de kleuterschool?
Onze trendy kinderschoenen Purple Hibiscus Kids overtuigen niet alleen door hun moderne en stijlvolle design, maar ook door hun hoge draagcomfort. De felle en kleurrijke look van de teenscheiders doet kinderogen oplichten en zorgt voor nog meer kleur in de kinderkamer. Of het nu voor kleine of grote trendsetters is, de GUMBIES gaan met elke modetrend mee - zonder hun grip te verliezen. Want terwijl andere schoenen weer verdwijnen, zijn de GUMBIES gekomen om te blijven.

GUMBIES Purple Hibiscus Kids - Grappige kinderslippers voor de zomer

Als je jezelf al overtuigd hebt van het hoge draagcomfort van de GUMBIES en je hebt zelfs al een paar Purple Hibiscus, dan weet je wat een aangenaam en licht gevoel het is om de GUMBIES te dragen. De aaibare band van gerecycled katoen en de extra zachte katoenen teenband nestelen zich tegen je voeten aan en worden er één mee. Tegelijkertijd zorgt het robuuste zoolprofiel van gerecycled rubber voor de perfecte grip op bijna elke ondergrond. Schoenen die gemaakt zijn voor kindervoeten: zachte en aangename materialen ontmoeten een stabiele en stevige zool. De Purple Hibiscus kinderschoenen zijn verkrijgbaar in de maten 28 tot 35.
Voor de perfecte moeder-dochter partner look, kunt u samen de straat op of het strand op in uw paarse teensandalen voor kleine en grote meisjes en punten scoren als een modebewust moeder-dochter team. Maar wat goed dat we een grote selectie van teensandalen hebben en over een paar jaar, wanneer uw dochter de partner look niet cool vindt, kan ze schitteren met haar eigen individuele stijl. Met de Purple Hibiscus kinderschoenen zal uw kleintje elke fase rocken, of het nu dagopvang, kleuterschool of school is. Misschien rocken jullie morgen wel op kantoor? En als uw baas u wijst op gesloten schoenen op kantoor, herinner hem dan aan de werk-privé balans die hij in de personeelsadvertentie adverteerde.
Wij noemen het work-life balance - de kinderen "zijn gelukkig". GUMBIES Purple Hibiscus Kids.