Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

De blauwgroene nagellak "Tourmaline"

Blauwgroene nagellak met een geweldige glans! Een absolute blikvanger! De hoge dekking, absolute kleurbriljantie en lange houdbaarheid weerspiegelen de hoge kwaliteit van de nagellak. Zoals bij alle Look to go nagellakken zorgt het speciaal ontwikkelde 3D kwastje voor een gemakkelijke, streeploze applicatie tot aan de rand van de nagel. Samen met de gelachtige textuur van de nagellak zorgt het kwastje voor een optimaal resultaat. Alle Look to go nagellakken worden ontwikkeld en geproduceerd in het familiebedrijf in Mönchengladbach. De nagellakken zijn dus niet alleen Made in Germany, maar ook 13-vrij en veganistisch dankzij de zorgvuldig geselecteerde formule.

 

Tips voor sollicitaties

1. Voorbereiding:

Reinig de nagels met een nagellakremover zonder aceton. Vettige verzorgingsresten en oude nagellakresten worden verwijderd en de nagellak zal beter hechten. Tip: Breng de "Look to go Ridge Filler" gelijkmatig aan op de nagels om oneffenheden te egaliseren en een ideale basis voor de nagellak te creëren.

2. Lakapplicatie:

Begin met het aanbrengen van de kleur in het midden van de nagelplaat op een kleine afstand van de rand van de nagel. Duw het penseel voorzichtig naar de rand van de nagel en trek het dan naar voren over de tip van de nagel. Lak de zijkanten op dezelfde manier. Kleine lakfoutjes kunnen worden gecorrigeerd met een nagellak correctie pen. Tip: Het is belangrijk om snel te werken - hoe langzamer de nagellak wordt aangebracht, hoe ongelijkmatiger het resultaat zal zijn.

3. Afwerking:

Een optimale verzegeling is essentieel. De "Look to go Top Coat" intensiveert de kleur van de nagellak, verzegelt deze en geeft de nagels een speciale glans. Smeer de top van de nagel in met de top coat en laat de nagellak goed drogen.

 

Nagellack "Top Coat" van Look-To-Go
Der Nagellack "Top Coat" von Look-To-Go intensiviert die Farben als Klarlack und trägt zu glänzenden Nägeln bei. Jetzt bei GUMBIES.
€ 12,50*
GUMBIES Toe Strap Set - Slingbacks ABORIGINAL met Toermalijn Nagellak
GUMBIES Slingback Aboriginal met nagellakset Voel u vrij en onconventioneel - en toon uw individuele stijl met onze Aboriginal Slingbacks. De praktische zomerschoenen, die het beste van teenscheiders en sandalen vakkundig combineren, komen niet alleen naar u toe, maar hebben versterking gebracht: de nagellak "Turmalin" van het merk Look To Go! Beide samen vormen uw ultieme combinatie voor de mooiste tijd van het jaar! Bestel deze exclusieve set met slechts een paar klikken en verzeker u van uw nieuwe favoriete duo! Kleurrijke slingback sandalen met bijpassende nagellak Onze GUMBIES slingbacks zijn een kleine revolutie en bieden u zowel het beste comfort als optimale ondersteuning. De zowel stabiele als flexibele slingback van katoen en polyester omhelst uw enkel zachtjes, terwijl de antislipzool van rubber, die afkomstig is van gerecyclede autobanden, u de beste grip biedt op bijna alle ondergronden. Visueel zijn onze Aboriginal slingbacks een statement voor de populaire boho-stijl, die u perfect kunt benadrukken dankzij deze set met de Tumalin nagellak van Look To Go.
€ 49,95*
Nagellack "Ridge Filler" van Look-To-Go
Um glatte Nägel zu haben empfehlen wir den rillenfüllenden Nagellack "Ridge Filler" von Look-To-Go. Jetzt bei GUMBIES bestellen.
€ 12,50*