GUMBIES teen separator Slingbacks - ABORIGINAL

GUMBIES teen separator Slingbacks - ABORIGINAL

€ 39,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2612-36
Zool versmolten met jute van gerecycled rubber (autobanden) Robuust zoolprofiel en perfecte...meer
  • Zool versmolten met jute van gerecycled rubber (autobanden)
  • Robuust zoolprofiel en perfecte grip, zelfs op een natte ondergrond
  • Koel & ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Ergonomisch gevormd voetbed met een EVA-inzetstuk in twee lagen
  • Bijzonder comfortabele slingback van katoen en polyester

GUMBIES Slingbacks Aboriginal - voor eindeloze zomerdagen

Een beetje boho, een beetje kleurrijk en veel joie de vivre: dit alles en niets minder is belichaamd in de kleurrijke GUMBIES Slingbacks Aboriginal! Het inspirerende patroon in warme kleuren is een echte blikvanger - en geeft u volledige vrijheid bij het kiezen van uw outfit! Natuurlijk is een goed uiterlijk niet alles, dus u kunt zoals gewoonlijk vertrouwen op onze bewezen GUMBIES kwaliteit en onvergelijkbaar comfort. Onze slingbacks zijn dus veel meer dan "gewoon" het beste van sandaal en string op verschillende niveaus!

Kleurrijke zomersandalen 2.0 - ontdek de Aboriginal slingbacks!

Zoals bij al onze slingbacks, is het echte hoogtepunt van dit model de innovatieve combinatie van materialen, die niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor maximaal comfort. Zowel de teenband als de sling zijn aaibaar en gemaakt van onder andere zacht katoen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over druk- of schuurplekken. Ook het ademende en ergonomisch gevormde voetbed draagt ertoe bij dat u de warme dagen met een hoge noot doorkomt. Last but not least biedt de zool - gemaakt van rubber afkomstig van gerecyclede autobanden en een gesmolten jutennet - u een stevig houvast voor uw grote entree!

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.