Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Zool versmolten met jute van gerecycled rubber (autobanden)
  • Robuust zoolprofiel en perfecte grip, zelfs op een natte ondergrond
  • Koel & ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Ergonomisch gevormd voetbed met een EVA-inzetstuk in twee lagen
  • Bijzonder comfortabele slingback van katoen en polyester

GUMBIES Slingbacks Aboriginal - voor eindeloze zomerdagen

Een beetje boho, een beetje kleurrijk en veel joie de vivre: dit alles en niets minder is belichaamd in de kleurrijke GUMBIES Slingbacks Aboriginal! Het inspirerende patroon in warme kleuren is een echte blikvanger - en geeft u volledige vrijheid bij het kiezen van uw outfit! Natuurlijk is een goed uiterlijk niet alles, dus u kunt zoals gewoonlijk vertrouwen op onze bewezen GUMBIES kwaliteit en onvergelijkbaar comfort. Onze slingbacks zijn dus veel meer dan "gewoon" het beste van sandaal en string op verschillende niveaus!

Kleurrijke zomersandalen 2.0 - ontdek de Aboriginal slingbacks!

Zoals bij al onze slingbacks, is het echte hoogtepunt van dit model de innovatieve combinatie van materialen, die niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor maximaal comfort. Zowel de teenband als de sling zijn aaibaar en gemaakt van onder andere zacht katoen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over druk- of schuurplekken. Ook het ademende en ergonomisch gevormde voetbed draagt ertoe bij dat u de warme dagen met een hoge noot doorkomt. Last but not least biedt de zool - gemaakt van rubber afkomstig van gerecyclede autobanden en een gesmolten jutennet - u een stevig houvast voor uw grote entree!

Enkelbanden Medewi Surf Enkelband - Black
Fußkettchen Medewi: Exotisch, stilvoll und perfekt für sonnige Tage! Entdecke unsere Kollektion von Fußkettchen mit einem Hauch von tropischem Flair für deinen lässigen Strand-Look!
€ 6,95*
Nagellack "Red" van Look-To-Go
Knalllroter Nagellack für coole Nägel. Nagellack "Red" von Look-To-Go jetzt bei GUMBIES.
€ 12,50*
GUMBIES Toe Strap Set - Slingbacks ABORIGINAL met Toermalijn Nagellak
GUMBIES Slingback Aboriginal met nagellakset Voel u vrij en onconventioneel - en toon uw individuele stijl met onze Aboriginal Slingbacks. De praktische zomerschoenen, die het beste van teenscheiders en sandalen vakkundig combineren, komen niet alleen naar u toe, maar hebben versterking gebracht: de nagellak "Turmalin" van het merk Look To Go! Beide samen vormen uw ultieme combinatie voor de mooiste tijd van het jaar! Bestel deze exclusieve set met slechts een paar klikken en verzeker u van uw nieuwe favoriete duo! Kleurrijke slingback sandalen met bijpassende nagellak Onze GUMBIES slingbacks zijn een kleine revolutie en bieden u zowel het beste comfort als optimale ondersteuning. De zowel stabiele als flexibele slingback van katoen en polyester omhelst uw enkel zachtjes, terwijl de antislipzool van rubber, die afkomstig is van gerecyclede autobanden, u de beste grip biedt op bijna alle ondergronden. Visueel zijn onze Aboriginal slingbacks een statement voor de populaire boho-stijl, die u perfect kunt benadrukken dankzij deze set met de Tumalin nagellak van Look To Go.
€ 49,95*
Nagellack "Turmalin" van Look-To-Go
Wer noch einen türkisen Nagellack von Look-To-Go braucht ist bei GUMBIES ganz richtig. Der Nagellack "Turmalin" ist jetzt erhältlich bei uns.
€ 12,50*