Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Stevig zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Damesslippers van GUMBIES - Tropical Black

"Zwart is mooi" of "Pretty in pink"? Vanaf nu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee gouden regels van de mode! Onze GUMBIES Tropical Black uit onze originele teenslipperscollectie combineren vrouwelijk chic met het principe van "moed van kleur". De ideale aanvulling op uw favoriete zomeroutfits - om uw look te onderstrepen of op te fleuren! Maar wij weten natuurlijk net zo goed als u dat uiterlijk niet alles is. En dat is precies waarom onze stijlvolle teenslippers voor dames ook meer dan comfortabel zijn!

Tropical Black teenslippers voor vrouwen

Alle goede dingen komen in drieën! Uw nieuwe teenslippers voor een perfecte zomer zien er niet alleen goed uit en zijn maximaal comfortabel - ze voldoen ook aan uw eisen op het gebied van duurzaamheid. Onze originele teenslippers zijn gemaakt zonder het gebruik van plastic en zonder dierlijke bestanddelen, en gebruiken uitsluitend hernieuwbare en gerecyclede materialen. Terwijl hoogwaardig katoen voor uw draagcomfort zorgt, voorkomt de stevige buitenzool van rubber, gewonnen uit oude autobanden, en robuust jute dat u uitglijdt, in de waarste zin van het woord. Een duidelijke weg voor u en uw actieve levensstijl dus!

Enkelbanden Medewi Surf Enkelband - Black
Fußkettchen Medewi: Exotisch, stilvoll und perfekt für sonnige Tage! Entdecke unsere Kollektion von Fußkettchen mit einem Hauch von tropischem Flair für deinen lässigen Strand-Look!
€ 6,95*
Nagellack "Viva Magenta" van Look-To-Go
Knalllroter Nagellack für coole Nägel. Nagellack "Red" von Look-To-Go jetzt bei GUMBIES.
€ 12,50*
Nagellack "Ridge Filler" van Look-To-Go
Um glatte Nägel zu haben empfehlen wir den rillenfüllenden Nagellack "Ridge Filler" von Look-To-Go. Jetzt bei GUMBIES bestellen.
€ 12,50*
GUMBIES teenband set - Tropical Black met Viva Magenta nagellak
De GUMBIES set met Tropical Black en Viva Magenta nagellak. Perfecte combinatie van teenslippers en veganistische nagellak. Haal je duurzame teenschoenen in huis.
€ 44,95*