GUMBIES Teenafscheiders - ZWART

GUMBIES Teenafscheiders - ZWART

€ 34,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2215-36
Extra comfortabele katoenen teenband Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen...meer
  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Stevig zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Zwart - een klassieker voor elke gelegenheid

Dit is de donkerste kant van ons bedrijf, en een super comfortabele. Dit is het GUMBIES Black model! 'Black is black', zoals de band Belle Epoque al zong. Zwart heeft iets gedistingeerds, iets mysterieus.

Als je wit zat bent, als kleurrijk je te veel wordt, of als je in je vrije tijd liever het klassieke hebt, laat dan je verkrampte voeten de vrije loop en schuif in je GUMBIES Black. Tijdloos, modern, de GUMBIES Black zijn nu al klassiekers. Perfect gevormd en elegant gebogen, eigenlijk al geschikt voor het gala.

Maar je wilt eruit. Je wilt geen ballast aan je voeten. Je wilt je vrij en ongebonden voelen. Je wilt GUMBIES Black! Plezier met stijl! En nog modieus ook.

Zwart is zwart' & 'GUMBIES zijn GUMBIES'.

Het exclusieve draagcomfort is gewoonweg fenomenaal door de comfortabele katoenen teenbrug en de zachte katoenen bandjes. De GUMBIES Black hebben een bijzondere duurzaamheid, vallen op door hun vorm en materialen. Met hun lichte gewicht kun je ze overal mee naartoe nemen. Het model GUMBIES Black weerspiegelt de huidige levensstijl. Geen uitglijden op glad parket, want ze zijn zeker op praktisch alle vloeren. Groot comfort, zelfs voor kleine voeten. De paren zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 48 voor mannen en vrouwen.

Deze 'Australian Shoes' zijn pure passie. Ze zijn gemaakt voor het buitenleven. De GUMBIES Black zijn classy en casual, blikvangers en volgers. Het koele en ademende voetbed van duurzaam canvas katoen is je 'airconditioner' voor je voeten. Coole kicks voor hete kerels. Dat betekent geen stranddagen meer, dat zijn nu GUMBIES-dagen!

Het gerecyclede rubber is versmolten met jute, waardoor de GUMBIES een stevig profiel hebben voor een zekere stap. Trek ze aan en voel je goed. GUMBIES zijn niet alleen schoenen, ze zijn de Australische levensstijl.

De gebogen teenscheiders van katoen maken van de GUMBIES Black een rond ding. Teenslippers, niet alleen voor zwarte mensen!

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.