GUMBIES Teenafscheiders - CAMOUFLAGE

GUMBIES Teenafscheiders - CAMOUFLAGE

€ 34,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2216-36
Extra comfortabele katoenen teenband Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen...meer
  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Robuust zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Camouflage - geheime werking in de zeewind

Vissers dragen bijvoorbeeld graag camouflage, dit grijsgrijze camouflagepatroon, zodat de vissen de jager niet herkennen. Camouflage wordt overal gebruikt waar het je onzichtbaar moet maken. De GUMBIES Camouflage helpen je om strategisch te zijn op het strand. Het ene moment aan de strandbar, dan met de surfplank aan zee en nu een dutje op de badhanddoek. Alles is precies gepland, niemand kent je plan. GUMBIES Camouflage zijn de Special Australian Shoes, de beste keuze van middelen voor je strategie.

Met het robuuste profiel heb je op vrijwel elke ondergrond vaste voet, plus veel comfort in het ergonomisch gevormde voetbed. De zool zelf is gemaakt van jute versmolten met gerecycled rubber. Een op maat gemaakt product. Nu hoef je alleen nog maar geruisloos te bewegen en zelfs Jaws zal je niet horen!

Undercover op het strand

Zoals alle GUMBIES zijn de GUMBIES Camouflage teenslippers perfect in vorm en kleur en kunnen ze overal gedragen worden. Vrijheid voor je voeten; ze zullen je er dankbaar voor zijn! De comfortabele teenbrug en de zachte katoenen bandjes zijn bijzonder aangenaam om te dragen. De GUMBIES Camouflage zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in de maten 36 tot en met 48.

Deze Australische schoenen zijn pure passie. Ze zijn gemaakt voor het buitenleven. De GUMBIES Camouflage zijn stijlvol en casual, blikvangers en volgers. Het koele en ademende voetbed van duurzaam canvas katoen is je airconditioner voor je voeten. Coole kicks voor hete jongens.

De camouflage is perfect, want wat niemand vermoedt, de GUMBIES Camouflage zijn ook veganistisch! Undercover met de supercomfortabele strandsandalen. Was er iets? Is er iets? Ja, GUMBIES Camouflage! Je maakt de vangst van je leven. Bliksemsnel. Je bent er, ook casual. Op de loer liggen. Je prooi omsingelen. Met de GUMBIES Camouflage glijd je niet uit. Je slaat abrupt toe. Je bent de GUMBIES-jager!

Kan de geheime operatie beginnen bij de strandbar? Met de GUMBIES Camouflage altijd! Haai, haai, meneer!

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.