Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Robuust zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Cool Grey - U hoeft alleen nog maar zelf te graven

Schattenjagers moeten onopvallend zijn, maar hebben voor hun expedities de beste kleding nodig! Met de GUMBIES Cool Grey en het unieke zoolprofiel kan er niets misgaan. Uit oude films kent u het moeizame graven en baggeren van de piraten op het strand. Eindelijk gouden beloning na vele ontberingen als de schat wordt gevonden.

Vandaag draag jij de schat op je voeten! Met de GUMBIES Cool Grey houd je het hoofd koel, heb je het overzicht, ben je de schattenmeester! Veilig stap je op het fijne zand, terwijl je pupillen de horizon aftasten. Het plan onthult 254 stappen naar de kleurrijke luchtmatras. Daar moet je schat liggen! Dankzij je GUMBIES Cool Grey bereik je de bestemming van je verlangen haarscherp!

Dankzij het robuuste profiel en het comfort van het ergonomisch gevormde voetbed heb je op de meeste ondergronden een vaste voet aan de grond. De zool zelf is gemaakt van jute versmolten met gerecycled rubber. De verlangde prooi is stevig in het vizier; jij bent de succesvolle jager van de schat!

Cool & Grijs

De GUMBIES Cool Grey zijn, zoals alle GUMBIES, mooi van vorm en kleur en kunnen overal gedragen worden. Vrijheid voor je voeten, ze zullen je er dankbaar voor zijn! De comfortabele teendoos en zachte katoenen bandjes zijn bijzonder aangenaam om te dragen. De GUMBIES Cool Grey zijn verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in de maten 36 tot en met 48.

Deze Australische schoenen zijn pure passie, ideaal voor het buitenleven! De GUMBIES Cool Grey zijn elegant en casual tegelijk, blikvangers en volgers. Het koele en ademende voetbed van slijtvast canvas katoen is de airconditioning voor je voeten. Coole schoenen voor hete mannen.

Je hebt geen schop nodig. Met je GUMBIES Cool Grey ontdek je in een mum van tijd kleine schatten! De coole jager met de supercomfortabele teenslippers. De parels zijn van jou!

Maar... elegant schatzoeken op het strand? Dat hoeft niet, want je hebt je schat al gevonden. Je draagt hem aan je voeten. Je draagt GUMBIES Cool Grey!

GUMBIES Teenafscheiders - ZWART NATUUR
GUMBIES Black Nature als elegante en coole teenslippers. Zwarte teenslippers als zomertrend voor vrouwen en mannen. Bestel uw GUMBIES online.
€ 34,95*
Nagellack "Famous Red" van Look-To-Go
Ein knalliges Rot wie "Famous Red" von Look-To-Go kann jeder im Schrank gebrauchen, als Nagellack oder als GUMBIES Zehentrenner. Bei uns im Shop.
€ 12,50*
Enkelbanden Medewi Surf Enkelband - Grey
Stylisches Fußbändchen in Grau. Perfektes Design, handgefertigt. Geflochtene Baumwollfäden für einen stylischen Sommer-Look. Jetzt online bestellen!
€ 6,95*
Nagellack "Pale Grey" van Look-To-Go
Nichts bleibt so lange im Trend wie ein schönes Grau. Deswegen hat GUMBIES von nun an den Nagellack "Pale Grey" von Look-To-Go im Angebot. Jetzt bestellen.
€ 12,50*