GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE

GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE
GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE
GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE
GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE
GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE

GUMBIES Kurk Teen Separators - PURPLE

€ 39,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2117-36
Zool van gerecycled rubber Bijzonder robuuste zool voor ideale grip op bijna alle...meer
  • Zool van gerecycled rubber
  • Bijzonder robuuste zool voor ideale grip op bijna alle ondergronden
  • Gerecycled katoenen teenband
  • Katoenen teenband is extra zacht en comfortabel om te dragen
  • Ademend en recyclebaar voetbed van kurk
  • Ideaal draagcomfort door ergonomisch gevormd voetbed
  • Geen gebruik van polyester en plastic

GUMBIES Corker Purple - schoenen met profiel

Kurk wordt op de meest uiteenlopende gebieden gebruikt, als afdichting in machines en apparaten, als vloerbedekking, als bouw- en warmte-isolatiemateriaal of als ouderwetse flessenstop. Maar kurk is ook perfect als vertegenwoordiger van schoenen en vormt ook hier de ideale basis voor onze voeten. Want kurk heeft alles wat nodig is om onze voeten gelukkig te maken - ademend, waterafstotend, elastisch, geurloos, duurzaam - met andere woorden, speciaal voor hen gemaakt.

Met onze GUMBIES-kurken bent u de anderen altijd een stap voor en loopt u voorop als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn. Want kurk is een natuurlijke grondstof waarvoor geen bossen verloren gaan. Het wordt zonder schade aan de bomen uit de schors gewonnen en later op allerlei manieren gebruikt. Kurk is een echte allrounder en stilstaan is een vreemd woord. Net als voor ons! Daarom harmoniëren we zo goed en hebben we kurk als vast onderdeel in onze GUMBIES-familie opgenomen. Het kurkmateriaal heeft zich meteen stevig geïntegreerd in het robuuste zoolprofiel van gerecycled rubber en de zachte katoenen band.

Vrienden voor het leven

U en de GUMBIES Corker Purple kunnen ook "BFF's" worden en samen met beide voeten door het leven lopen. Uw teenslippers geven u in elk geval de perfecte ondersteuning. Of het nu gaat om ontspannen strandwandelingen, avontuurlijke trektochten of een culturele citytrip in trendy metropolen, met uw modieuze strandslippers maakt u van elke route uw eigen persoonlijke catwalk - zeker weten.

Met uw GUMBIES Corker is elke stap net zo licht aan uw voeten als een warme zomerbries die door uw haar strijkt, als het zachte ruisen van de golven en het zachte kletteren op de ruiten van een warme zomerregen. En zweeft u al op paarse wolken? Wij maken uw dromen waar en wandelen met u door uw perfecte zomer - in de maten 36 tot 43.

Ze gaan altijd - uw GUMBIES Corker Purple.

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.