GUMBIES Kurk Teen Separators - RED

GUMBIES Kurk Teen Separators - RED
GUMBIES Kurk Teen Separators - RED
GUMBIES Kurk Teen Separators - RED
GUMBIES Kurk Teen Separators - RED
GUMBIES Kurk Teen Separators - RED
GUMBIES Kurk Teen Separators - RED

GUMBIES Kurk Teen Separators - RED

€ 39,95 *
Inhoud: 1 Paar

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 1-3 werkdagen

Farbe:

Größe:

  • G_2118-36
Zool van gerecycled rubber Bijzonder robuuste zool voor ideale grip op bijna alle...meer
  • Zool van gerecycled rubber
  • Bijzonder robuuste zool voor ideale grip op bijna alle ondergronden
  • Gerecycled katoenen teenband
  • Katoenen teenband is extra zacht en comfortabel om te dragen
  • Ademend en recyclebaar voetbed van kurk
  • Ideaal draagcomfort door ergonomisch gevormd voetbed
  • Geen gebruik van polyester en plastic

GUMBIES Kurk Rood - Natuurlijk. Duurzaam.

Tegenwoordig leven we veel bewuster, staan we meer open voor nieuwe onderwerpen en stellen we onszelf en maatschappelijke aspecten ter discussie. We eten en kleden ons veganistisch, protesteren voor een betere veehouderij en voor meer klimaatbescherming en gaan samen de straat op. We staan voor duurzaamheid en milieubescherming en letten bij het kopen van textiel op gerecyclede materialen. Kortom: We willen meer dan alleen maar lopen - we willen bewegen!

Wij van GUMBIES willen u bewegen, met steeds nieuwe kleuren, patronen en natuurlijk nieuwe modellen. Daarbij leggen wij onze prioriteiten bij duurzame en gerecyclede materialen, zoals bij onze nieuwe en trendy GUMBIES Corker-modellen. De zomerschoenen van natuurlijk kurk zijn extreem duurzaam en bijzonder elastisch. Ze zijn bovendien ademend en zorgen voor koele voeten, zelfs op lange en hete stranddagen. De strandsandalen slaan een goed figuur op elke boulevard en zijn gewoon een blikvanger.

Het is tijd om de straat op te gaan - met uw GUMBIES Corker Red.

Niet alleen wijnkenners zweren bij kurk, maar ook uw voeten zijn gefascineerd door de nieuwe schoenentrend. Trend? Nee, kurk is meer dan een leuke trend, kurk is de insider tip! Want kurk heeft gewoon alles wat uw voeten in de zomer nodig hebben. Alsof de natuur kurk speciaal voor de verwerking van schoenen heeft gemaakt - waanzin!

Onze nieuwe GUMBIES Corkers zijn ook geweldig en horen gewoon thuis op je lijstje van must-haves voor de zomer. Met deze onconventionele teenslippers wordt elke dag aan zee nog leuker en zou je willen dat er nooit een einde aan kwam. De trendy GUMBIES Corkers in helder rood zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 50 voor alle mode- en milieubewuste individualisten.

Breng beweging in de zomer - uw GUMBIES Corker Red.

Voor de stijl die bij je past
Maak het jouw look... Creëer je eigen stijl met accessoires en gumbies. Hier vindt u gecoördineerde suggesties van ons - van klassiek en elegant tot fel en gedurfd.