Klantenservice +49521 329 332 99

  Verzending binnen 24 uur

  Grote productselectie

  Sicher Einkaufen dank SSL

  • Extra comfortabele katoenen teenband
  • Koel en ademend voetbed van duurzaam canvas katoen
  • Tweelaagse zool met EVA-inzet; bijzonder goed bestand tegen hitte en veroudering
  • Ergonomisch gevormd voetbed
  • Jute gesmolten zool van gerecycled rubber
  • Stevig zoolprofiel voor perfecte grip op bijna alle ondergronden

Mixed Hibiscus - In een zee van bloemen bij elke stap

Mooie voeten hebben mooie teenslippers nodig! En comfortabele natuurlijk. Dit zijn de GUMBIES Mixed Hibiscus! Strandslippers die je het gevoel geven dat je op een zee van bloemen loopt. Je sluit je ogen en drijft. Het is de lichtheid van het zijn, de glorie van de zomer en de fascinatie van het moment. Het zijn jouw Australische schoenen.

De harmonie van kleuren in het voetbed laat je dromen. Alleen zo kun je optimaal genieten van een dagje strand. GUMBIES Mixed Hibiscus met een briesje frisse zeelucht. Dit is jouw dag. Je zweeft naar de bulderende branding, naar de knusse hangmat, naar de heerlijke strandbar en over het heerlijke zand. In je GUMBIES Mixed Hibiscus. De tijd staat stil, je kunt de zonnestralen aanraken en de zee smaakt naar Mixed Hibiscus. Deze droom wordt tastbaar met je GUMBIES Mixed Hibiscus.

Nagellack "Lagune" van Look-To-Go
Türkiser Nagellack von Look-To-Go für GUMBIES. Blau, glänzender Farblack. Jetzt online bestellen.
€ 12,50*
Enkelband Cali Surf Anklet – rosa-weiß
Fußkettchen in rosa-weiß. Handgewebtes Fußbändchen mit Perlen im Surfer-Look passend zu deinen GUMBIES. Ethisch hergestellt. Jetzt bestellen!
€ 6,95*
20 %
GUMBIES Teenafscheiders - PURPLE HIBISCUS
GUMBIES Purple Hibsicus zijn teenscheiders in trendy paars. Superzachte en comfortabele teenslippers voor dames. Bestel uw GUMBIES in onze online shop.
€ 27,90* € 34,95*
Nagellack "Boudoir Red" van Look-To-Go
Den Nagellack "Boudoir Red" von Look-To-Go. Jetzt bei GUMBIES bestellen und mit den Zehentrennern kombinieren. Der Mix aus Pink und Rot.
€ 12,50*